Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Квітень » 1 » день сміху!
20:42
день сміху!

На щастя, є у нашому житті день, який навіть у найскладнішій і зовсім не смішній ситуації дає нам можливість взяти паузу, трохи перепочити і пожартувати. Пожартувати з нашого життя,  з гарних і не дуже людей. Врешті-решт – посміятись із самих себе! Адже, навіть у самій наймудрішій Книзі всіх часів і народів, у Святому Письмі, в першому посланні до Солунян, є такі слова: «Завжди радійте». Всі ми вже звикли до того, що 1 квітня треба обов’язково пожартувати над друзями, рідними.

У  Кленовецькій  школі учні теж вирішили  пожартувати та створити справжню атмосферу свята, подарувати усім  гарний настрій, позитив та енергію. Учні з радістю читали гуморески, розповідали  веселі історії та жарти. Діти також згадали веселі історії із шкільного життя. Учні 5 класу підготували цікаві та дотепні анекдоти, а також розповіли, що сміх – це панацея майже від усіх недуг, надзвичайно корисна фізична вправа таще  багато інших цікавих фактів. Але вершиною гумору став виступ гурту «Коліжаночки» у складі учениць 8 класу Ковальчук Каріни та Садварі Яни, які здивували глядачів акторським майстерством та буйною фантазією.  Підготовлена учнями  сміхотерапія змусили глядачів сміятися, а значить відпочити та оздоровитись!

Директор школи Лукань С.І.  в  підсумковому завершенні донесла до вихованців таку фразу: «Сміх – це здоров’я, він продовжує життя. Будьте щасливі і веселі»

Гумор – велика сила. Ніщо так не зближує людей, як добрий сміх без образ. Тож смійтеся на здоров’я.

 

Переглядів: 360 | Додав: Maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА