Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Лютий » 13 » четверте засідання методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу
21:18
четверте засідання методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу

         13 лютого у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося четверте засідання методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу на тему: "Особливості застосування інтерактивних методів та технологій на уроках природничо-математичного циклу" з порядком денним:
• удосконалення вміння використання інтерактивних методів та технологій на уроках природничо-математичного циклу. ( Круглий стіл ).
• стан навчально – виховної роботи в 5-9 класах. ( Звіт вчителів -предметників).
• відвідання відкритого уроку з алгебри в 7 класі, проведеним вчителькою математики Реберка Л.Й.
• творчий звіт вчителів, що атестуються за проблемними питаннями.
          Розпочав засідання голова МО Король В.Ю. Він ознайомив присутніх з темою засідання і порядком денним.
         Було проведено круглий стіл , на якому обговорювались шляхи удосконалення і вміння використання інтерактивних методів та технологій на уроках природничо-математичного циклу. Вчителі-предметники прозвітувались про стан навчально – виховної роботи в 5-9 класах.
       Цікавий і результативний, творчий, нестандартний відкритий урок , з застосуванням інтерактивних методів та технологій, провела в 7 класі з алгебри  вчителька математики Реберка Л.Й.  на тему: «Застосування різних способів розкладання многочленів на множники». 
      Урок було проведено у формі подорожі двох яхт по "алгебраїчному морю "до порту «Скарбниця знань». Два екіпажі – зі своїми капітанами Мальоваником Олександром і Ковальчук Каріною, а також їхніми помічниками Волонтир Романом і Волонтир Ярославою сміливо і впевнено долали різні перешкоди на своєму маршруті: мілководдя , зіткнення з рифом, а також шторм, розв’язуючи різні завдання , згідно теми уроку. Кульмінацією уроку був конкурс капітанів, на якому учні використали свої творчі здібності і показали міцні знання при розв’язуванні задач високого рівня. Урок пройшов при емоційному піднесеному настрої учнів і завершився на успішній ноті.
    Підготовлена вчителькою і учнями мультимедійна презентація була вдалим логічним доповненням сучасності на уроці. Вчасно були підведені підсумки уроку, виставлені і мотивовані оцінки. Рефлексія результатів учнями була цікавим і логічним завершенням уроку.
    Продовженням засідання було заслухання творчого звіту вчительки фізичної культури, що атестується Крисини М.І. по темі: "Розвиток основних фізичних якостей, як одної з основних умов здорового способу життя". Мирослава Іванівна відмітила, що у своїй педагогічній роботі вона намагається вчити дітей здобувати знання, слідкувати за своїм здоров’ям, приймати самостійні рішення, відповідати за них, добиватись результатів і поставленої мети. Членами МО було заслухано творчий звіт Мирослави Іванівни і вирішено: рекомендувати атестаційній комісії школи присвоїти вчительці фізичної культури Крисині М.І. І атестаційну категорію.

Пропонуємо матеріали використані на уроці 

          

Переглядів: 531 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА