Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Чергове засідання методоб'єднання суспільно-гуманітарного циклу
22:16
Чергове засідання методоб'єднання суспільно-гуманітарного циклу

«Формування мовних та мовленнєвихкомпетенцій на уроках суспільно-гуматітарного циклу» під такою темою пройшло чергове засідання методоб'єднання суспільно-гуманітарного циклу 8 грудня 2015 року. 
  За давньою традицією засідання почалося відвідуванням відкритого уроку з німецької мови у 6 класі, який провела молодий спеціаліст вчитель німецької мови Гудачок В. Ю. на тему «Спорт у моєму житті».  І хоча Вікторія Юріївна є педагог з малим педагогічним  стажем роботи, вона показала себе компетентним вчителем, який добре розуміє вимоги програмового матеріалу предмета відповідно до нових державних стандартів, може вміло ставити їх перед учнями та вирішувати на повсякденних уроках, поєднуючи ці вимоги з життєвим досвідом учнів.
  Продовженням змісту уроку стала доповідь на тему засідання, підготовлена вчителем світової літератури Полончак К. В., яка зупинилася на різних шляхах реалізації формування мовленнєвих компетенцій особистості на всіх уроках. Зокрема вона зазначила, що на даному етапі потрібно не просто дати учню базовий рівень освіти, а сформувати компетентності, яких потребує сьогодні суспільство, а саме здібність навчатися усе життя,  комунікативність,
творчість та креативність, самовдосконалення, здатність робити вибір та нести за нього відповідальність, високий рівень самостійності особистості. 
  Обговорення проведеного уроку пройшло в теплій і дружній атмосфері. Всі члени МО високо оцінили роботу вчителя, побажали їй педагогічного зростання та високих досягнень її учнів.
 Підсумок роботи засідання провела голова МО Меденці О. Д., яка подякувала присутнім за їх активну участь у роботі МО та ознайомила з темою і завданням наступного засідання , яке відбудеться 12 лютого 2016 року.


 

Переглядів: 405 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 4.9/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА