Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Квітень » 8 » Було б здоров’я, а все інше буде!
18:34
Було б здоров’я, а все інше буде!

День здоров’я в нашій школі – це завжди веселе та активне свято, яке зазвичай подобається всім школярам. Адже вони можуть не тільки брати участь у різних активних заходах, але і подихати свіжим повітрям, попустувати і добре провести свій час.  

 Згідно плану проведення дня здоров’я класними керівниками молодших та середніх класів були проведені виховні заходи: «Здоров’я – найбільше багатство в світі» (1-4 клас),  «Що я знаю про здоровий спосіб життя?» (5-9 клас),  під час яких учні багато чого пригадали, дещо дізналися нового, над чимось задумалися. Дізнались,  що здоров'я це безцінний дар, який підносить людині природа. Без нього дуже важко зробити життя цікавим і щасливим. Але як часто ми, розтрачуємо цей дар даремно, забуваючи, що втратити здоров'я легко, а ось повернути його дуже і дуже важко. Здоров'я, перш за все, залежить від людини, від того, як вона про нього піклується, від способу життя.

Вчителем фізичного виховання  Крисиною М.І. були проведені спортивні змагання під назвою «Здоровим будь!», які розпочались дихальною гімнастикою. Участь у змаганнях брали дві команди: «Здоровесенькі» - 5-6 класи та команда «Загартовані» - 7-8 класи.  Діти показали свою свою силу, винахідливість та кмітливість. Учні 9 класу стали активними вболівальниками та підготували цікавий виступ «Хто здоровий, той сміється».

Педагогом-організатором Неуман М.Ю. проведено гру на свіжому повітрі «Додай слово»,  де учням було запропоновано продовжити речення «Якщо людина здорова, то вона...».  

На урочистому закритті Дня здоров’я учні зробили висновок, що заняття фізкультурою та спортом – одна із складових частин здорового способу життя та що, про своє здоров’я слід піклуватися постійно, адже  людина сама відповідає за своє здоров’я і тільки сама може його зберегти.

У Леонардо да Вінчі є такі слова: “Пам’ятай, життя є дар, великий дар. І той, хто його не цінує, цього дарунку не заслуговує”.

Наше завдання — навчити дітей цінувати своє здоров’я і робити правильний вибір.

Переглядів: 427 | Додав: Maryna | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА