Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів
Зима багата на свята.   
Ми всі їх любимо, шануємо, нетерпляче чекаємо.  
Для дітей Новий рік - справжня зимова казка, чарівна і сповнена несподіваних сюрпризів. 
Уже традиційно в Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів, ... Читати далі »
Переглядів: 615 | Додав: Maryna | Дата: 31.12.2013

«Миколаю, Миколаю – ти прийди до нас із раю…»
Такими словами розпочалося свято Миколая у початкових класах Кленовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Воно стало традицією у нашій школі. Вже 25 років дзвенять чарівні дзвіночки Святого Миколая і радують діток. Його започаткувала колишня вчителька початкових класів Гусениця Ганна Юріївна.
    
 З того часу кожного року 19 грудня проводиться дитячий ранок на честь Святого Миколая. Сьогоднішнє свято радувало як учнів так і дорослих. Це свято підготувала вчитель початкови ... Читати далі »
Переглядів: 561 | Додав: Maryna | Дата: 19.12.2013

      На святі були присутні родини учнів - їх батьки, бабусі і дідусі. Кожною родиною були представлені їх родинніі таланти: родинні вишивки, смачні випічки-булочки і тістечка приготовлені дбайливими руками їх люблячих мам і бабусь. 
Сердечно й щиро привітали учні віршами і піснями матусь і татусів, бабусь і дідусів, а також мудрих вчителів, які у школі заміняють їм батьків.

     Слова  вдячності звучали з вуст дітей і класного керівника до членів родин, до вчителів за їх турботу, ласку і любов до своїх вихованців, а також молитва до Бога і Матері Божої.
    Дітьми і їх родинами була створена емблема родинного вогнища з слів: любов, добро, милосердя, справедливість, злагода, взаємопідтримка, взаємоповага , дружба, щедрість, ласкавість, вдячн ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: Lydmyla | Дата: 13.12.2013 | Коментарі (0)

    Чергове засідання методоб′єднання вчителів природничо-математичного циклу відбулосяу Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ст. 12 грудня 2013 року.
         Темою засідання було «Використання інноваційних технологій на уроках природничо-математичного циклу. Інтерактивні методи у структурі уроку».
     Порядок денний:
• Відвідання і обговорення відкритого уроку з хімії у 7 класі, проведеного вчителькою хімії Шваб І.О.
• Доповідь на тему: "Сучасні підходи та вимоги до викладання предмету освітньої  галузі «Математ ... Читати далі »

Переглядів: 668 | Додав: Lydmyla | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)

11 грудня пройшло методоб′єднання вчителів початкових класів на базі Кленовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.
Тема. Використання інноваційних технологій на уроках у початкових класах. Інтерактивні методи у структурі уроку.

 

Присутні вчителі відвідали показовий урок у  4  класі  з предмету «Я і Україна.  Громадянська освіта».  Надзвичайно цікавий урок – проект,  тема якого «Дослідження  змісту зимових свят».
Учні під керівництвом досвідченого педагога Бабілі Магдалини Василівни повели  нас у чарівну зимову казку. Поступово крок за кроком ... Читати далі »
Переглядів: 628 | Додав: Maryna | Дата: 12.12.2013

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Діти - майбутнє нації, тому їх життя, здоров'я повинно стати чи не найголовнішим об'єктом піклування як суспільства, так і держави. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Знання – це сила, яка зменшує вірогідність реалізації небезпек.
Саме тому в Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів  напередодні зимових канікул  був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності. 
В рамках тижня класними керівниками  були проведені бесіди з учнями про ... Читати далі »
Переглядів: 640 | Додав: Maryna | Дата: 12.12.2013

З 25 листопада по 10 грудня щорічно на території України проводиться акція «16 днів проти насильства». Не залишилась осторонь даної акції і наша школа, яка була проведена з  метою подолання проблеми насильства в сім'ї та учнівському середовищі, формування правової свідомості підростаючого покоління.
В рамках акції 10 грудня вчителем правознавства Меденці О.Д. був проведений позакласний захід «Що вам відомо про права людини». Учні  згадали найголовніші документи, в яких йдеться про права та обов'язки людей, згадали також про свої права та обов'язки. Під час проведення заходу діти дізналися про такі поняття як ко ... Читати далі »
Переглядів: 515 | Додав: Maryna | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

Згідно плану роботи методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу 10 грудні 2013 року було проведено ІІІ засідання на тему «Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес».

В  рамках засідання  було проведено відкритий урок з німецької мови у 6 класі на тему: «Олімпійські ігри» вчителем Машкаринець Н.Е. Урок був проведений на високому методичному рівні з використанням різних форм і методів навчання. Учні добре засвоїли матеріал,  на уроці  активно працювали,  виразно читали текст, працювали із роздатковим матеріалом. Вчителем було використано багато яскравої наочності. На ... Читати далі »
Переглядів: 1075 | Додав: Maryna | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

Як відомо, щорічно в четверту суботу листопада в Україні відзначається День пам'яті жертв Голодомору та політичних  репресій. В 2013 році цей день припадає на 23 листопада. Цей день пам'яті – унікальна нагода всім замислитися над цією трагедією.
 З метою донесення до учнів інформації про цю невиліковну рану, з метою формування у них громадянської позиції, для того, щоб увіковічнити пам’ять по тих, хто прийняв мученицьку смерть 80 років тому – в 1932–1933 роках у нашій школі, згідно  плану заходів, 22 листопада відбувся захід-реквієм  під назвою «Людської пам'яті мости…»  організований вчителем історії ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: Maryna | Дата: 23.11.2013

Кожна епоха приносить людству свої винаходи. Найбільшим здобутком людства було письмо. Виникнення письма має надзвичайно важливе значення в історії будь-якого народу. Це одне з найістотніших знарядь культури, яке в просторі і часі розширює функціонування мови.
 
 8 листопада ми відзначали День української писемності та мови, адже мова – це найбільший скарб будь-якого народу.
 Мова - це серце нації і канва, на якій людина вишиває узори свого буття.

В честь даного свята вчителями української мови та літерат ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: Maryna | Дата: 10.11.2013

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА